čerpací technika

ČERPADLA SAMONASÁVACÍ

Kombinovaná samonasávací čerpadla vybírejte u SIGAD profesionálů na čerpací techniku. Čerpadla samonasávací představují inovativní a efektivní řešení pro přečerpávání kapalin v různých aplikacích, kde není dostupný stálý zdroj tekutiny nebo je potřeba přečerpávat tekutiny z nižších úrovní. Jejich unikátní technologie umožňuje samočerpání kapalin bez nutnosti předchozího naplnění sacího potrubí.

Tyto čerpadla jsou vybavena speciálním mechanismem, který vytváří podtlak a umožňuje jim samostatně nasávat kapalinu z okolí. Díky tomu jsou ideální pro použití v aplikacích, kde není možné umístit čerpadlo přímo nad kapalinovým zdrojem nebo kde je potřeba přečerpávat kapaliny z nízkých úrovní. Konstrukční provedení samonasávacích čerpadel se rozlišuje na dva základní druhy, a to jednak na dopravu čistých médií bez mechanických přimísenin a pak na čerpání kapalin s obsahem mechanických nečistot. Mezi varianty patří i čerpadla kombinovaná, tj. samonasávací stupěň a k tomu navazující počet stupňů s odstředivými koly, podle požadavku na dopravní výšku.

Čerpadla samonasávací jsou široce využívána v různých odvětvích, včetně zemědělství, stavebnictví, průmyslových procesů a občanské infrastruktury. Jsou navržena s důrazem na spolehlivost, výkon a snadnou obsluhu, což zajišťuje jejich široké využití v různých prostředích.

Díky svému inovativnímu designu a schopnosti samostatného nasávání kapaliny jsou kombinovaná čerpadla samonasávací nezbytným prvkem mnoha provozů, které vyžadují spolehlivé a efektivní řešení pro přečerpávání kapalin bez ohledu na okolní podmínky.

 

Partneři: SIGMA, BBA, Slovpump, AQP, VARISCO, WILO, Victor, LOWARA, Calpeda, EBARA, SAER, Pentax, NOCCHI, Pedrollo,…